PALVELUT

Monipuoliset ja ammattitaitoiset maalaus-, remontointi- ja sisustuspalvelut

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta, niin isommissa kuin pienemmissäkin saneerauksissa, remonteissa ja uudisrakennuskohteissa. Toteutamme meille annetut tehtävät aina yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti, työn laadusta tinkimättä. 
Me olemme tyytyväisiä silloni, kun asiakkaammekin ovat.

Ulkomaalaukset, sokkelin pinnoitukset ja terassien voitelut

Talon maalaustarpeen huomaa helposti katsomalla, miltä seinä näyttää. Seinä saattaa hilseillä tai lepattaa tuulessa tai näyttää huonokuntoiselta. Talon maalaus on syytä jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä tällöin lopputuloksesta tulee tasainen ja kestävä. Työn osuushan on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talon maalauksesta on monta hyötyä. Tärkeimpänä hyötynä on maalipinnan eristävyys kosteusvaurioiden välttämiseksi ja näkyvin hyöty on uusi maalipinta, joka herättää vanhankin talon jälleen elämään.

Sisämaalaukset ja mikrosementtipinnoitus

Sisämaalaukset ja mikrosementti-
pinnoitus

Toteutamme asiakkaan toiveen mukaan erilaiset sisämaalaukset sekä uudisrakennuksissa että remonttikohteissa. Leikitellä kannattaa myös erilaisilla tehosteseinillä, kuten esimerkiksi Tikkurilan tunto- ja hiertopinnoitteilla.

Teemme myös mikrosementtipinnoituksia kaikille kodin pinnoille. Mikrosementti muistuttaa betonipinnoitetta olematta kuitenkaan kylmä tai lohkeileva materiaali. Mikrosementtipinnoite luo tilaan persoonallisuutta ja on helpompi pitää puhtaana kuin esimerkiksi kaakeli.

Tasoitetyöt, roiskekatot, maalikatot, sisärappuset ja takan pinnoitukset

Kauttamme ammattitaitoiset omakotitalojen tasoitetyöt ulko- ja sisäpinnoille

Remontit

Vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla hoidamme erilaiset sisäremontit, sisältäen kaiken aina pienestä pintaremontista purkutöihin ja isompiin keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontteihin ja koko asuintalon saneeraukseen. Pintaremontit voivat sisältää maalausta, tapetointia, laatoitusta ja lattian asennusta. Yhteistyökumppanimme toteuttavat myös sähkö- ja lvi- työt niiden vaatimia määräyksiä noudattaen. Hoidamme myös listoitukset, paneloinnit ja kaikki kodin laatoitustyöt asiakkaan toiveen mukaan.

Vesieristykset

Meillä on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, joten suoritamme myös vesieristystyöt työn vaatimalla taidolla, tiedolla ja osaamisella.

Julkisivupinnoitukset

Julkisivu-
pinnoitukset

Julkisivupinnoitus uudistaa rakennuksen ilmeen täysin ja suojaa rakennusta. Julkisivupinnoitukset tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti laadukkailla materiaaleilla ja kestävällä pohjatyöllä.

Laatoitukset

Laatoitettu pinta on käytännöllinen ja kestää hyvin kulutusta. Laatoitus toimii myös sisustuselementtinä ja trendikkäillä laatoilla tilasta saadaan viihtyisä ja persoonallinen. Teemme laatoituksia kaikkiin kodin tiloihin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huolehdimme myös vesieristyksestä.

Tapetointi

Tapetti tekee tilasta persoonallisen ja viihtyisän. Erilaisten tapettien avulla on helppo leikitellä sävyillä ja tekstuureilla ja ne auttavat luomaan tilaan haluttua tunnelmaa. Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset tapetointityöt sujuvasti kaikkiin tiloihin. 

Muu sisustustyö

Toteutamme asiakkaan toiveesta myös muita sisustustöitä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!

Korjausrakentamispalvelut

Korjaus-
rakentamispalvelut

Teemme vanhoista rakennuksista uudenveroisia ja korjaamme tiloja uusiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi autamme pienemmissä tilamuutoksissa, sekä vahinkokorjauksissa.

Huonekalujen maalaukset

Vanhojen huonekalujen ilme on helppo päivittää maalauksella. Uusi maalipinta suojaa huonekalua ja tekee siitä uudenveroisen, sekä kauniin.

Tutustu referensseihin!

Referenssisivulta löydät lisätietoa ja kuvia monipuolisista asiakasprojekteistamme.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme? Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous sekä lisätietoja tarvitsemistasi palveluista.